Blogglistenhits

mandag 16. desember 2013

Landlig jul!


I dag er det virkelig helt utrolig vær - det regner og blåser om hverandre - skikkelig guffevær! I går pyntet minstejenta juletreet og nå er vi klar for jul! Et koselig grantre fra Plantasjen ble årets juletre til kun kr 149,-! Her i huset er det landlig jul! Vi har pyntet med julepynt i rødt og hvitt og sink. Det er julekuler, hjerter, stjerner, engler, kongler, sopp og flagg. Det søte teppet under juletreet kommer fra Biltema til kun kr 59,-. Hjemmelaget julepynt fra minstejenta er ekstra koselig å henge opp! Hvordan pynter du ditt juletre i år?

klem

4 kommentarer:

  1. Nydelig flott tre..
    Godt å være tilbake i bloggverden:)

    Vi har også pyntet treet..en god blanding hjemmelaget pynt,litt nytt og noe gammel...synes det er den perfekt blanding...

    Ha en flott mandagskveld♥

    Klem fra Lill

    SvarSlett
  2. Sååå fint:-) Treet er fremdeles ikke funnet;-)...men pynter med noe gammelt og noe nyere...ganske enkelt... Måtte kjøpe stjerne til toppen for den var søkk vekk!!Ha en fin kveld:-)

    SvarSlett
  3. Nydelig tre :) her har vi ikke hogget det ennå. Vi har fått lov av naboen å ta oss et. Så det blir nok gjort til helgen :) blir sikkert mye sølv, hvitt og rødt :) Bor jo på landet og elsker landstilen. Ser du også bor i Akershus? Har du lyst til å fortelle meg hvor så hadde det vært moro å vite :)

    Ønsker deg fine juledager

    Klem Monica

    SvarSlett
  4. Vilken VACKER mäktig julgran :) jag passar på att önska dig ett riktigt gott nytt 2014 med mycket glädje.

    Kolla gärna in min nya post ....en Gudomlig sås som bara Måste smakas :)

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online