Jeg plukker gjerne bær og frukt og synes det er morsomt å lage syltetøy. Solbær er en av de bærene jeg har i hagen med høyest innhold av antioksidanter ved siden av Aronia/svartsurbær og blåbær. Her får du oppskriften på mitt solbærsyltetøy som jeg selger i gårdsbutikken.
Sivs solbærsyltetøy
2 kg solbær
1 liter vann
1 kg sukker
1 pk Jam syltepulver
Fremgangsmåte:
Rens og vask bærene. Kok bær og vann i 15 minutter. Tilsett syltepulver og kok blandingen i ca 2 min under omrøring. Ta kjelen til siden og tilsett sukker. Rør godt til alt er oppløst. Fyll straks på varme glass og skru godt igjen og sett glassene på hodet til de er avkjølte. Syltetøy bør oppbevares i kjøleskap. Sommerklem
Your Weekly Horoscope Has Arrived—Just In Time For The Holidays
for 5 timer siden
Kva anna kan ein vel seia utanom - mmmm ;)
SvarSlettSiri
Eg trur ikkje eg fekk til å legga meg til som følger?? Hmm.. Mystisk. Kan ikkje du gi meg en tilbakemld??
SvarSlettSå godt det ser ut! Og det til tross for at solbær ikke er min favoritt i det hele tatt :) Men de er sunne og litt solbærsaft om vinteren er deilig!
SvarSlettHa en fin uke! Hilsen Margrethe
Så herlig ut .
SvarSlettHa en riktig fin mmmandag
Herlig bilde og deilig stemning og det smaker sikkert himmelsk. Klem Hanna
SvarSlettSolbær gir meg minner om min fine barndom.
SvarSlettHa en flott uke Siv.
Klem ingunn
Härligt recept -fin bild!Klem//Eva
SvarSlett