Blogglistenhits

fredag 19. april 2013

Himmelsk knafritt glutenfritt brød


Deilig med fredag og nå i kveld skinner faktisk sola fra lyseblå aprilhimmel på Romerike! Det er sååååå godt at det har sluttet å regne. I går kveld satte jeg for første gang en glutenfri knafritt brød av Jytte original. Deigen var 350 g Jyttemel Original, 1/4 ts salt, og 5 dl vann. Dette ble satt til heving i 20 timer og nå i dag kunne jeg legge deigen i en glassbolle og stekte i ovnen på 260 grader i 30 minutter med lokket på og så 20 minutter uten lokk. Oppskriften fant jeg i den supre bakeboken; Smakfulle, glutenfrie brød av Lene Simonsen som du kan bestille her. Lene Simonsen har også en inspirerende blogg om glutenfritt mat på Snadderutengluten.  Takknemlig for gode tips til glutenfritt bakst! Nå skal vi kose oss med idol og nybakt brød:-)

klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online