Blogglistenhits

søndag 22. desember 2013

Borddekking


Det er stille i huset og vinden uler ute. Det eneste som mangler er SNØ! Synes fortsatt det er merkelig at vi mange steder nå feirer en GRØNN jul! Her tennes lys både ute og inne, og det gir julestemning synes jeg. Jeg falt for dette koselige julebordet. Bildet kommer fra julekolleksjonen til Villeroy&Boch. Serien heter Anmut my red colour og er en serie med rød kant som også finnes med tynn sølvkant. Les mer om serien her. Julekoppene kommer fra serien Toys light.  Mer inspirasjon til vakre julebord finner du her:  Kanskje du også finner inspirasjon på disse sidene? Ønsker alle som er innom en riktig god jul og godt nyttår! 

klem

7 kommentarer:

 1. Hei. Her er det veldig lite snø, og masse is. Vi får gjøre det koselig inne, så kommer nok snøen snart. Kjempe koselig bord. Det er så gøy å dekke bord, når venner kommer på besøk.
  Ønsker deg en riktig god jul.

  Vivi

  SvarSlett
 2. Hei Siv!
  Ja, snøen mangler, men det blir nå jul likevel! Bordet du viser var veldig fint, og særlig likte jeg sofaen i bakgrunnen!

  Ønsker deg en riktig god jul, og et godt nytt år!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Villeroy&Boch har så mye lekkert hva juledekor/servise angår...sukk og smelt:)) Ønsker deg og dine en riktig god jul....som selvfølgelig burde vært hvit...:)

  SvarSlett
 4. Nydelig bord - vakkert servise med den røde kanten.
  Den forteller at det er jul.
  Borddekking er både gøy og spennende. Jeg skal ikke ha gjester i julen, vi er invitert til "barna". Gleder meg alltid til å se hvordan bordet er dekket.
  Igjen ønskes god jul! Hilsen Tove

  SvarSlett
 5. Önskar dig nu en riktigt GOD JUL :)
  Kram från Maria

  SvarSlett
 6. Alltid gode tips å få hos deg!
  Ønsker deg og dine kjære en vakker jul! :)

  SvarSlett
 7. Ønsker deg og dine en riktig god jul♥
  Juleklemmer fra Mari♥

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online