Blogglistenhits

søndag 5. mai 2013

Liten hvit kommode


Endelig er sola tilbake! Herlig å våkne til sol og blå himmel! Det gir en super energi! Jeg er på jakt etter en liten hvit kommode og falt for denne her. Den hadde passet på jenterommet. Den har målene B70xD45xH85 og heter Lyngør antik hvit og finnes hos Home&Cottage til kr 1995,-. Den ligner veldig serien Hemnes og Koppang hos Ikea, men ikea sine modeller er bredere, så hvis du trenger en smal kommode slik jeg gjør er kanskje denne best? Ellers er det å titte på finn eller gå på vårens loppemarkeder! Jeg likte også den hvite skammelen på bildet samt den lekre kurven fra TineK. Les mer om de fine møblene fra Home&Cottage i deres siste magasin her! Nyt sola der du er!

klem

2 kommentarer:

 1. Hei Siv!
  De har mye fint hos Home & Cottage, og denne kommoden var kjempefin! Nett og liten.

  Takk for kommentar hos meg! Vedr. gardiner, så er verandadørene en del av spisestuen, mens sittedelen i stuen ligger til høyre, så det er egentlig et naturlig skille der. Jeg synes roll up gardinene var veldig fine, så det blir nok flere slike, om enn i forskjellig mønster! Hvitt er jo alltid nøytralt og fint, og slipper inn mye lys!

  Ønsker deg en flott, solrik søndag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Du skriver om hvitt i dag, Siv, jeg har nettopp avsluttet et innlegg på min blogg, hvor jeg oppfordrer til å bruke farger i klær.

  Men en hvit kommode er lekkert, kan jo kobles sammen med alt!

  Nå skal jeg ut i skogen på tur. Både hvitveis og blåveis er kommet, og hva er bedre enn skogen når solen skinner og blomstene titter frem?! En god søndag ønskes deg av Tove.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online