Blogglistenhits

onsdag 8. mai 2013

HOT PEPPERMINT TEA
Det er utrolig godt å få en fridag plutselig midt i uka! Minstejenta er happy og gleder seg til langhelg! Jeg elsker te og her ser du min favoritt - Peppermynte te servert i vakre gamle glass. Glassene er supre funn fra min lokale Fretex butikk i fjor til snill sum:-) Peppermynte er nydelig både varm og kald, og gjør godt for kropp og sjel. Les mer om den helsebringende effekten av teen her og her.

I februar i år lanserte Rosendahl vakre glass som er lik mine som heter Grand Cru Soft Hot Drink Glas som du kan få kjøpt på nett hos Tilbords til kr 219,- for 2 stk eller hos Flust til kr 199,-. Eller gjør som meg og gå på jakt i bruktbutikker og finn glass som ligner til en annen pris? Jeg er glad i gjenbruk og liker å gå på jakt etter fine ting:-) Vil du se på flere vakre ting til festbordet nå i mai fra Rosendahl, klikk deg inn til deres flotte nettside  her. Ønsker deg en fin onsdag!klem

5 kommentarer:

 1. Ja, pebermynte-tea er dejligt. Saerligt naar man er saa heldig at pebermynten kommer fra haven. God Kristi Himmelfarts ferie til dig og dine.

  SvarSlett
 2. Herlig med god te. God fi for deg.
  klem

  SvarSlett
 3. Hei!
  Peppermyntete drakk jeg mye tidligere, men jammen meg må jeg lage meg det igjen snart! Glasset du fant var jo et kupp!

  Ønsker deg en fin fridag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Mmmm så gott och fint.
  Må gott och ha nu en fin helg från Maria ♥

  SvarSlett
 5. BlueHost is the best hosting provider for any hosting plans you need.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online