Blogglistenhits

tirsdag 17. april 2012

SINGER

Jeg synes gjenbruk er morsomt og her ser du mitt Singer sybord som fungerer som entremøbel i entreen. Singer sybordet er et av mine mange kupp på finn.no. Her legger jeg fra meg nøkler. Et speil i gammel stil fra Kremmerhuset passer fint til det gamle Singer sybordet. Sybordet er lite og passer jo derfor perfekt i den lille entreen. Sybordet har plass til et lite bilde i sølv med søt og rimelig ramme fra Kid av minstejenta, rose duftpinner fra Heyland&Little sprer mild og frisk duft i romme og et lite telysglass er nå vase for en liten kvist rosa horntensia. Den beige lampeskjermen i lin kommer fra Skeidar. Med små detaljer blir det vakre blikkfang selv på et lite Singer sybord:-)

klem

3 kommentarer:

 1. Kjempefin! Ble veldig glad da jeg så lampeskjermene dine! Da forstår jeg at jeg må på Skidar en tur når jeg kommer hjem!

  SvarSlett
 2. Det var veldig fint og koselig :)

  moro å se din singer, du har gitt den ett helt annet uttrykk enn min :) det er jo detaljene rundt som avgjør det hele :)

  SvarSlett
 3. De gamle singermaskinene er flotte. Jeg har en stående på en hylle hvor den ikke kommer til sin rett, men har ikke nok plass. Ha en god tirsdag

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online