Blogglistenhits

søndag 2. januar 2022

Om kjærligheten - Tanker om å lytte til hjertet


Velkommen til et nytt år! Jeg elsker å gå langs havet og dette motivet av to skjell er for meg symbol på kjærlighet! Ønsker deg nytt mot for å lytte til hjertet og ta vare på hjertet ditt! 
La det nye året 2022 bli starten for å være modig til å følge hjertet ditt. Kanskje boken Om kjærligheten - Tanker om å lytte til hjertet er noe for deg eller noen du kjenner?



Boken gir inspirasjon til å lytte til hjertet ditt. Den gir tanker fra blant annet psykologspesialist Lynn Freligh om hvordan vi kan ta vare på hjertet. Boken gir også råd om hvordan leve som følsom og høysensitiv samt hvordan gi slipp på fortiden og leve mer i pakt med nåtiden. Boken er rikt illustrert av blant annet Sissel Sem Stoltenberg, Anne Mona Ridd,  Lotta Sletmoe, Heidi Asdahl og Hannah Henningstad. Boken kan du bestille på nett hos Bokkilden her. Koronatiden har for mange gitt økte muligheter for å oppsøke naturen. Det er i naturen du finner tilbake til deg selv og kan høre lyden av din indre stemme. Lytt til naturen og følg naturens skiftende årstider.  En månekalender kan være spennende å følge. Da kan du se om du merker når det er fullmåne eller ny måne eller supermåne. Her har du link til en månekalender. Kanskje en egen balansekalender er noe for deg? Den kjente feng shui-eksperten Nina Wolther gir ut en superfin balansekalender. Info om den finner du på henne side her.

Klem


1 kommentar:

  1. Gode dager ønskes deg i 2022. Hilsen fra Tove/fargeneforteller

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online