Her er min frokost i dag! Nybakte rundstykker med gresskarkjerner og tranebær smakte himmelsk! Som pålegg ble det kalkun naturell, ost, paprika, druer og gulerot. Til drikke ble det frokostjuice og grønn te! Dette ble min start på dagen! Rundstykkene er også supre som turmat i sekken på ski! Dette bildet ble mitt bidrag i konkurransen til melkno! Her har du min oppskrift på grove rundstykker med tranebær og gresskarkjerner:
3 1/2 dl lunkent vann
50 g tørket gjær eller fersk gjær
3 dl spelt
1 dl havregryn
1 dl spelt samalt
50 g gresskarkjerner
50 g tranebær
Stekes ved 220 grader i 15 minutter! Fortsatt fin vinterferie!
klem
Tusen takk for flott oppskrift, Siv.
SvarSlettOg ikke minst - et nydelig bilde, som du får god appetitt av å se på!
Håper du koser deg i vinterferien!
Hilsen fra Tove
Kos med ferie, her koser vi oss også :) sol og snø!
SvarSlettHa em fin dag, klem :)
Nydelig bilde, og så kos å spise frokost når det er dekket på med omtanke!!
SvarSlettTakk for oppskriften, den skal testes ut!!
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
Klem fra Hildegunn
Fantastisk. Slik en frokost skal være:)
SvarSlett