Søndag er en fin dag for å gjøre ting jeg ikke gjør så mye ellers i løpet av uka som å bake. I dag har jeg bakt müslimuffins som du ser på bildet. Jeg har brukt følgende ingredienser; havregryn, spelt, gresskarkjerner og tranebær. De ble saftige og gode samt er supersunne. Egentlig burde jeg bake doppelt porsjon og fryse ned og ha som smarte mellommåltid til og fra trening med minstejenta. Vel, det for bli neste gang. Gresskarkjerner gir en lett saltsmak og gir oss proteiner og tranebær gir en frisk smak og antioksidanter. De søte røde muffinsformene kommer fra Ikea og det samme gjør muffinsbrettet som de ble bakt i. Har du en god müslimuffins oppskrift, legg ut link så prøver jeg gjerne ut nye varianter!
Sivs müslimuffins
3 dl havregryn
2 dl spelt
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl gresskarkjerner
1 dl tranebær
2 dl melk
50 g smeltet smør el 1/2 dl olje
1/2 sukker el honning el sirup el brunt sukker
1 egg
ca 30 min ved 220 grader
klem
hej.
SvarSlettvilka fina muffins!
låter supergott.
ha en bra söndag!
Spennende muffins, men hva mer hadde du i røren?
SvarSlettJeg hadde bakepulver, vaniljesukker og 1 egg. Jeg kan evt legge ut hele oppskriften hvis du vil? klem Siv
SvarSlettMmm, de så gode ut.
SvarSlettDet hadde vært fint å få oppskrift ja, når de både er sunne og gode!
Sikkert et rart spørsmål, men spiser du de naturell, eller har du på syltetøy/pålegg???
SvarSlettVirker i alle fall spennende :)
De spises naturell og smaker nydelig samt holder deg god og mett:-) enkelt og lettvint som turmat:) klem Siv
SvarSlettDet både ser og høres velsmakende ut.
SvarSlettKlem
WOW..så godt det så ut..og så så de jo kanonstor ut-det liker vi:)
SvarSlettha en flott dag
klem fra Lill
Herlig med sunne muffins. Den oppskriften skal jeg prøve.
SvarSlettMmm disse så kjempegode ut! Takk for at du deler oppskrift:) Disse må prøves:) Klem Ellen
SvarSlettDe så veldig gode ut :) Håper de smakte like godt :-) Og, takk for oppskrift, må nok prøves ut etterhvert <3
SvarSlettKnabber! Fin blogg!
SvarSlett