Blogglistenhits

torsdag 25. august 2011

Epler i hvit nettingkurv

Endelig tid for å høste litt epler fra hagen. Disse eplene er små og gode. De passet jo perfekt i den hvite nettingkurven jeg vanligvis har telys i! Jeg liker å bruke ting på flere måter og synes eplene passet godt i denne hvite nettingkurven som jeg fant på Himmelrommet! Hunterstøvlene kjøpte jeg rimelig på Nordbysenteret i sommer. Eplene pynter nå opp og ble et dekorativt blikkfang på den søte kafestolen fra Ikea på terrassen! Snart skal jeg lage deilig hjemmelaget eplemos. Det er nydelig som dessert og som friskt tilbehør til kaker, is og pannekaker.

klem

6 kommentarer:

 1. Fikk lyst på epletre når jeg leser innlegget ditt. Tror jeg jukser å stikker ned på REMA 1000. De duger de også tenker jeg:)) En slik kurv har jeg ønsket meg lenge men aldri kjøpt. Jeg prøver å ikke kjøpe alt jeg ønsker meg slik det blir noen ønsker igjen liksom. Støvlene vil jeg ha! Jeg elsker Hunter støvlene. Jeg er legger ikke så ofte igjen kommentar men jeg er innom på hvert eneste innlegg. Bloggen din er super og den gleder :)

  SvarSlett
 2. Høsten virker ikke så aller verst når den blir presentert slik! :)

  SvarSlett
 3. Så fin kurv,- og herlig høststemning på bildet ")

  SvarSlett
 4. Å så fint!
  Du gir SÅ mange flotte idear :-)

  SvarSlett
 5. Herlig med epler fra egen hage, stilige i nettingkurv

  SvarSlett
 6. Så koselig det ble md epler i kurven! Dette innelegget burde du delta i ukensutfordring i bloggen min med. Jeg har ny utfordring hver uke, og linker til innleggenen i et temainnlegg i bloggen min på fredag. Du finner mer info i bloggen min om de høres interessant ut.
  Kjekt å ha funnet enda en god blogg for oss med interesse for hus hjem og interiør!
  Takk for epleinspirasjonen!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online