Blogglistenhits

torsdag 23. juni 2011

Orden i boden i sommer!

Jeg er sikkert som mange andre mer glad i å være ute om sommeren enn å rydde i boden. Men i sommer har jeg bestemt meg for å lage bedre system i boden. Boden er fylt opp av julepynt, gamle leker, vinterutstyr og hobbyting. Falt for dette bildet fra Ikeas side om inspirasjon til oppbevaring. Ikea er vel en ener på dette området. Det har så mange smarte løsninger, at her blir utfordring å velge hva passer best i min lille bod. Takknemlig for tips til smarte oppbevaringsløsninger i en liten bod. Hvilke løsninger fra Ikea har du best erfaring med?

klem

3 kommentarer:

 1. Jeg har håp om å få til å lage meg "hagebu" ute i bryggerhuset på gården, kanskje i løpet av sommeren... :)

  Blir fint å få orden i boden da. Vi hadde orden på starten av sommeren i fjor, for da rydda og kasta vi ut. Og så ble det vill uorden igjen.. :P rart med det, hvordan ting bare kryper inn i boden og bare legger seg på feil plass..

  Eneste tipset jeg har er å sortere ting i gjenomsiktige plastkasser, og skrive utenpå hva som er inni i tillegg :) Da får man i alle fall litt orden :)

  SvarSlett
 2. Ja, det hadde vært noe å hatt slik orden på sakene ! Kjempe fin stil på det bildet :)
  Har også en drøm om å få system i ting og tang,..og med dette sommerværet kan det jo kansje la seg gjøre også,..aldri så vondt at det ikke er godt for noe ;)

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem Birgit

  SvarSlett
 3. Kikar in och önskar dig en riktigt skön SOMMAR ♥
  Klem från Maria

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online