Blogglistenhits

torsdag 6. juni 2013

Blåbærmuffins med honning


Jeg elsker blåbær og honning, og bruker det i alt fra grøt til kaker. Det er supermat for kroppen med gode antioksidanter som er viktig for både hjertet og hjernen! I dag har jeg laget blåbærmuffins med honning.  Topping ble enkelt og greit ferdig krem på boks og pyntet med friske blåbær! Vips ferdig på 1-2-3! Det ble himmelsk godt og sunt! Stettefatet kommer fra Princesess og jeg tror det finnes fortsatt. Stettefat kan brukes til alt fra kaker til kjeks eller hjemmelagde sandwich. Her har du min oppskrift:
Blåbærmuffins med honning
2 økologiske egg
1 dl sukker
1 ss honning
100 g meierismør
1 dl lettmelk
3 dl spelt
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 dl frosne eller friske bær
Topping - krem og friske blåbær
Pisk egg og sukker til lett eggedosis. Smelt smør og bland med melken og ha det i eggedosisen. Bland et tørre og ha det i deigen. Før forsiktig inn blåbærene og fordel i muffinsformer ca 3/4 fulle. Stek i ovnen ved 20-25 minutter ved 175 grader.  Denne oppskriften blir ca 20 små muffins.


klem

3 kommentarer:

  1. Tusen takk for koselig hilsen:) mmmm de blåbærmuffinsene så bare helt nydelige ut:)
    Ønsker deg en fin helg og nydelige juni dager♥ klem Mari

    SvarSlett
  2. mmmm...de så herlige ut!!!

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online