Blogglistenhits

mandag 16. mars 2009

Vintage-telefon

Jeg liker gamle gjenstander og går gjerne på markeder og loppemarked samt bruktbutikker. Denne telefonen fikk jeg tak på et lørdagsmarked på Vestkanttorget i Oslo. Telefonen minner meg om min bestemor. Hun hadde en slik i gangen i sin leilighet i Oslo. Jeg er som de fleste glad i å bruke telefonen for å holde kontakt med familie og venninner. Denne vintage-telefonen er et morsomt blikkfang i stua og gir meg hyggelige minner. Telefon er en viktig del av hverdagen for de fleste av oss, og med kule mobiltelefoner i veska er det morsomt å titte på den sorte vintage-telefonen og se fremskrittet til dagens telefonverden.

4 kommentarer:

 1. Veldig nostalgisk og hyggelig. En sånn telefon vekker mange minner hos meg også. Utviklingen siden dengang har gått utrolig fort.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. For en flott telefon! Du er heldig som fikk tak i en slik. Enig med deg, loppemarked og bruktbutikker er veldig kjekt å besøke, jeg kommer alltid hjem med noen når jeg er innom slike steder :-)

  Ha en fin fin dag i solen.

  SvarSlett
 3. Hei! Så flott telefon! Vi har en lignende vegghengt modell:)

  Nå har jeg tatt utfordringen og viser favorittmøbelet mitt:)

  Ha en fin dag!

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Stilig telefon. Jeg så en likedan på antikkmesse i helgen..og en drøss med Cobratelefoner i ulike farger..De er også tøffe synes jeg.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online