Blogglistenhits

mandag 30. mars 2009

Nautical inspiration

Jeg er glad i den nauticale/maritime stilen, det vil si kombinasjon av fargene blått og hvitt/beige. Jeg er svak for striper og blomster som mønster i disse fargetonene. Fargen blå gir meg ro og balanse i en hektisk småbarnsmammas hverdag. Det finnes mange designere som har tekstilserier som passer oss som liker den maritime stilen. I den nye tekstilkatalogen fra H&M har de flere produkter som passer inn. Bildet er fra vårkolleksjonen til Gudrun Sjøden som også har økologiske tekstiler. På bildet ser du duken ROS i bomull som finnes i blått og hvitt, beige og brunt samt grønt og beige. Kombinasjon av blomster og brede stiper gir et spennende uttrykk. Metervaren MULI i økologisk bomull i brede striper finnes i fargene hvitt og rosa/rødt, blått og lyseblått/grønt samt sort og hvitt. De ferdige store putene RANDIGT i økologisk bomull som ligger på benken på bildet finnes i striper i 6 forskjellige fargekombinasjoner og passe perfekt inn hos oss som liker den nautical/maritime stilen.

5 kommentarer:

 1. Veldig fint bilde,
  jeg liker også den stilen,
  og er heldig som har sommerhus ved sjøen jeg kan dekorere i maritim stil.

  Ha en fin mandag.

  SvarSlett
 2. Flott bilde - og det er en stil som passer meg veldig bra også! :)

  Klem M

  SvarSlett
 3. Enig,dette er farger som passer til sommer,sol og sjø. Ønsker deg en fin ettermiddag.

  SvarSlett
 4. Jeg liker også blått, beige og hvitt, men dessverre passer det ikke inn hos meg inne. Men uteplassen som blir under tak og i mer beige-farger kan jo sprites opp med blått. Det skal jeg jammen meg prøve. God helg.

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde!!Ja har en hytte ved sjøen passer blått bra inn.Hvem kunne ikke ønsket seg det!!Kjempe fin blogg og mange gode ideer forresten.Linda:)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online