Blogglistenhits

mandag 14. november 2011

Kandelaber

Jeg er svak for lysestaker og falt pladask for denne vakre kandelaber - det vil si en stor lysestake. En kandelaber er en stor og flott lysestake med 2 eller flere armer. Kjennetegn er bladverk som dekor slik det også er på dette bildet som kommer fra Lobelia som selger denne utrolige vakre kandelaber/lysestaken. Fargen på denne lysestaken på bildet er sort, målene er 46 cm høy og 26 cm i diameter. Prisen er kr 1599,-. Kandelaber er funnet helt tilbake til antikken og finnes med forskjellige dekor og størrelser. Les mer om her. Er takknemlig om noen der ute har sett lignende kandelaber/lysestaker i andre prisklasser og i andre farger?

klem

7 kommentarer:

 1. Det var en lekker kandelaber! Me want :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Kjempe flott! Lyst på slik selv.
  Ta deg en tur på bruktbutikken og se om du finner en liknende. Så kjøper du sinkspray. Mye billigere..

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Hei, JA, det er nok beste løsning og da finner jeg også noe unikt:-) klem Siv

  SvarSlett
 4. Den var utrolig vakker!
  Må sette de på julegaveønskelista mi.
  Ha det så fint! Klem : )

  SvarSlett
 5. Spennende med kandelaber. Den ser gammel og fin ut. Takk for koselig besøk og god hjelp med bloggen idag. Nå kan jeg kommentere på andre blogger igjen:))
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Har nesten prikk i messing, kjøpt på loppis:-) Veit Livs Lyst la ut eit innlegg om ein slik ein ho har på toalettet også:-)

  Fin er han iallefall:-)

  SvarSlett
 7. Hei. For mange år siden, fikk man kjøpt akkurat lik som den du viser bilde av, hos bl.a. Bohus, i messing. Jeg har ikke klart å kvitte meg med min, men var litt lei messing. Den ble som ny med svart spraylakk. I tilfelle du skulle være så heldig å ramle over en i messing på loppemarked...mvh Rita. PS! Flott blogg!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online