Blogglistenhits

mandag 21. november 2011

Glasslykt + granbar = julestemning

Endelig nærmer vi oss snart 1. advent. Jeg liker å tenne lys og finne frem engler. Mange bloggere har de vakre lyslyktene i glass fra TineK. Jeg ble gledelig overrasket da jeg fant vakre lyslykter i glass i ulike farger hos Skeidar i deres julekolleksjon. De finnes i 2 størrelser og i klart glass og i fargene lilla og rødt. Jeg har funnet litt granbar og satt i det største glasset som jeg synes lagde en koselig julestemning. Granbar lukter godt og gir god energi. I de to lave glassene satt jeg telys. De lyser nydelig opp og lager et dekorativt lys på bordet. Jeg tror også disse er vakre med hvite roser til nyttårsaften eller fylle med julegodt.. Så for meg ble det vakre blikkfang til en snill sum:-)

klem

7 kommentarer:

 1. Fine lykter...med vakkert lys...Ja nå er det straks få dager igjen til 1 søndag i advent:)
  ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Hei Siv!
  Så koselig førjulsstemning du har laget. Det enkle er ofte det beste! Gleder meg til å se deg imorgen! Ønsker deg en fin mandag!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. NYDELIGE LYKTER OG VAKKERT MED GRANBAR!!!

  Ordentlig julestemning!!!

  Ha en fortsatt fin uke!!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Flott med lys og granbar. Tiden løper, snart er det jul. Vi må kose oss på veien med lys og dufter. Ha en flott mandagskveld.

  SvarSlett
 5. Så koselig det ble hos deg! :)
  Lurt med granbar i en vase, og det lukter jo så godt!! Tror jeg må adoptere den idèen. :)
  Ha en fortsatt fin kveld :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Så flott det blei med dei lyslyktene og granbaret. Skal sjå eg må over til nabokommunen siden dei har Skeidarbutikk, eller er eg heldig så har ein av butikkane her noko liknande.

  Ønskjer deg ein superfin dag.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online