Blogglistenhits

fredag 20. november 2009

Førjulsgleder på kjøkkenet

Jeg er svak for fargen rødt. Den gir meg energi og glede. Her ser du bildet av kjøkkenet i førjulsstemning. Gardinene kjøpte jeg vel i fjor på Ikea og jeg tror de finnes fremdeles. De passer fint til de ny putene fra Ikea som passer perfekt min landlige stil. I samme designserie finnes forkle for liten og stor, grillvott, kjøkkenhåndkle og brikker... På bordet står røde tulipaner og den nye nostalgiske lysestaken i hvit porselen, også fra Ikea. Den er supersøt og så stor at den fint kan brukes som godte- eller nøtteskål... Denne lysestaken er også en fin julegave. En lignende lysestake finnes hos Georg Jensen i rustfritt stål til en helt annen sum:-) Foran den nye puten sitter en søt liten mus og venter på at minstejenta skal komme hjem og leke...

Vinterklem

7 kommentarer:

 1. For et koselig førjuls kjøkken du har laget til,Siw:)Enig med deg, rødt gir masse gelde og energi!!jeg ha selv alltid rødt på kjøkkenet til jul!!
  Ha en fin og koselig helg!
  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig. Den nye juleputen fra ikea er så fin! God helg!:O)

  SvarSlett
 3. kjempekoselig kjøkken:) har ikke vært på Ikea på leeeeenge, men må vel ha en tur snart tenker jeg:) ha fortsatt flott helg:)

  SvarSlett
 4. Koselig kjøkken. Selvom jeg lurer på om rødt skal få hvile i jul i år. Ikke lett valg.

  God helg Siv.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 5. Jeg var på IKEA her forleden og jeg må si jeg var imponert av deres juleting. Mange fine ting!

  Ha en fin lørdag!

  Emma

  SvarSlett
 6. Så koselig du har gjort det. Enig med deg i det du skriver om fargen rød. Jeg får også masse energi og blir i godt humør av rødt. En forfriskende farge. Lysestaken fikk jeg også lyst på. Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 7. Så koselig du har gjort det! Liker godt puta fra Ikea.
  Gardiner og lysestake også :-)

  KLem Kristine

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online