Blogglistenhits

torsdag 29. juli 2021

Klarsynt som kan hjelpe deg?


Foto: Unsplash/DanieFranko

Har du opplevd uro i livet ditt, enten i et kjærlighetsforhold eller kanskje i jobben din? Da er kanskje en samtale med en klarsynt rådgiver noe for deg? Undertegnede har lang erfaring med å gå til rådgivning i ulike situasjoner i livet. Grunnen med å oppsøke klarsynt er for å få råd til noe man lurer på. Det kan være om man skal bytte jobb, skal flytte eller selge en bolig?

Det er vel uro i kjærlighetslivet som stresser mange av oss. Da kan en samtale med en klarsynt være til god nytte og hjelpe deg videre på veien til å finne rett person for deg.

Klarsynte Wenche gir gode råd og du når henne på mobil: 40074783.
Det koster kun kr 15 per minutt. 
Kanskje hun kan være til støtte i ditt liv?

På Facebook finnes mange sider for forum om tema engler og healing. Kanskje denne siden fra Jankas Tanker er noe for deg? Takknemlig for tips til nettsteder som handler om klarsynte og healing. 


Sommerklem


2 kommentarer:

  1. Jeg var jo for mange år siden presseansvarlig for Hilt & Hansteens Forlag, som utga nesten bare alternative bøker. Da kom jeg i kontakt også med klarsynte. Jeg opplevde at noen var virkelig dyktige, men at andre var mer eller mindre bløff. Gå inn i deg selv, lær deg pusteteknikker så kan du få mange svar. Jeg lærte veldig mye på Silva kurs.
    Fortsatt god sommer ønskes av Tove.

    SvarSlett
  2. Hei Tove, Tusen takk for hyggelig hilsen. Enig, en stille stund gir ofte ro til ettertanke og svarene ligger i oss selv. klem Siv

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online