Bestemorsnipp
50g sukker
1,25 dl kefir
50g smør
3 dl mel
1,25 ts hornsalt
Slik gjør du det:
Bland sammen kefir og sukker . Rør inn smeltet smør. Rør inn hornsalt og til slutt mel. Lag en fast deig som er god å kjevle. Kjevle ut deigen i 1 cm tykkelse. Skjær leiver i snipper lik sirupssnipper, bruk gjerne en linjal. Legg snippene på stekeplate med bakepapir og husk litt avstand. Strø på litt sukker og kanel. Stek i 200 grader i 10 minutter. Avkjøles. Oppbevares i tett boks på en kjølig plass. Hos meg forsvant disse på 1-2-3! Perfekt til helgekos eller turmat eller som en super gave til noen du vil glede litt ekstra!
klem
klem
Høres godt ut. Kanskje jeg får prøve meg på dem.
SvarSlettGod helg ønskes av Tove/fargeneforteller