Blogglistenhits

mandag 31. desember 2012

God nyttår:-)


Regnet plasker ned på Romerike i dag og snøen smelter i full fart. Det blir ekstra hvit stemning inne på nyttårs bordet i kveld.  Bordet er dekket med lyslenke fra Ikea fra i fjor med snøkrystaller, hvite juletrær fra Skeidar og hvit liggende hjort fra Nille pynter opp sammen med masse hvite lys i lave glasslykter. Festbord er pyntet med nesten bare gjenbruk:-)Kremhvit dekkebrikke og hvitt bestikk fra Kid samt kremhvit servise og glass fra Ikea. En hvit trestjerne fra Kid som egentlig er julepynt er ekstra blikkfang på hver tallerken til hver gjest i år:-) Snøkrystaller er mitt tema! Hvite snøkrystaller i papir hadde jo også passet perfekt. Jeg så på bloggen til Elisbeth Heier tips til å lage selv lekre hvite snøkrystaller som hun fant oppskriften til på youtube her. som viser trinn for trinn. Så neste år, blir det mer papirstjerner hos meg:-)

Ønsker alle mine bloggvenner en super nyttårsfeiring og fredelig nyttår! Gleder meg til å klikke rundt for ny inspirasjon i 2013 og nye bloggtreff og nye venner:-)

nyttårsklem

4 kommentarer:

 1. Hei på deg Siv! Måtte bare innom for å ønske deg en fin nyttårsaften og et godt nytt år. Gleder meg til å lese flere av dine inspirerende innlegg i 2013. Mange varme nyttårs klemmer fra Elin :O)

  SvarSlett
 2. Vakkert!

  Vi skulle vært på fjellet nå, slik vi har vært de siste årene. Men dessverre ble min mann forkjølet, så da ble det nyttårsaften hjemme i fred og ro!
  Jeg ønsker deg og dine et fargesprakende og spennende nytt år, og takker for året som nå ebber ut.
  Nyttårsklem fra Tove

  SvarSlett
 3. Et riktig GODT NYTTÅR ønskes deg og dine .
  Takk for all glede og inspirasjon i året som har gått.
  Ser fram til å titte innom deg i året som kommer.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Ønsker deg og dine et riktig GODT NYTT ÅR!:)

  Nyttårsklem fra Marianne

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online