Blogglistenhits

fredag 31. august 2012

Nostalgisk vekt


Jeg er svak for gamle kjøkkenredskaper og denne nostalgiske kjøkkenvekten er blikkfang på mitt kjøkken!  Vakre og supersunne pærer pynter opp og gir inspirasjon til å spise mer frukt:-) Minstejenta er som de fleste andre barn og har minimalt lyst på frukt og grønt:-) Her lures det inn via smoothie og juice. Trenger du inspirasjon til lekre oppskrifter av frukt og bær, ta en titt inn til www.frukt.no! Gamle og nostalgiske kjøkkenredskaper er morsomme blikkfang og detaljer på kjøkkenet synes jeg. Hva er blikkfang på ditt kjøkken? Ønsker alle som er innom en super fredag!


klem

6 kommentarer:

 1. Hei Siv!
  Jeg er som deg veldig glad i gamle vekter, men har kun 1 på mitt kjøkken, som er maken til din, og som jeg arvet etter min farmor! Den er faktisk i daglig bruk! Du ser t.o.m. vekten i headeren min!

  God helg og kelm fra
  Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Så fin den var :) Ønsker meg også litt nostalgisk vekt :)

  Har ikke noe blikkfang på kjøkkenet enda egentlig. Håper på å bytte kjøkken neste år, så akkurat nå er det rommet mest på vent :) er så mye å gjøre andre steder..

  SvarSlett
 3. Så mysig...ja dom är verkligen vackra. Önskar dig en fin helg kram från Maria

  SvarSlett
 4. så lekker, tror jaggu jeg skal sette frem min igjen også :9 Smart å bruke den som fruktfat ;)

  SvarSlett
 5. Har same sort i grøn..
  Og då den tynne digital vekta hadde gøymt seg
  fekk fin kome til nytte igjen ;-)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Hei. Har den samme på hytta i grønnt, mens min datter har denne lyse som du har. Kjempefine. Jeg har arva etter min bestemor, mens min datter har arva etter sin oldemor. Kjekke minner:))

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online