Blogglistenhits

mandag 6. august 2012

Nostalgisk soverom


Jeg elsker roser og synes de er vakre og nostalgiske blikkfang i rommet, enten jeg har de som motiv på et sengesett som du ser på bildet her, eller som friske duftende roser fra hagen på nattbordet. På nattbordet som er en gammel skammel fra min bestemor som er malt hvit har jeg en stor S for Siv:-) og et duftlys fra Highland&Whittle med roseduft. På senga henger en lite rosepose med duftende tørkede roser.


Nå er det nostalgisk sommer på soverommet. Det supersøte sengesettet Emelina knopp er små roser på hvit bunn til en snill pris kr 149,- pr stk fra Ikea:-) Det ligner veldig det nye sengesettet fra Lexington som heter City Floral som koster kr 1395,- i sateng pr stk! Det rosa sengeteppet Fabrina kommer også fra Ikea og koster kun kr 49,-:-) og finnes i lysblå og beige. Det vatterte sengeteppe og vatterte putene i hvitt kommer fra Ellos og det samme gjør den hvite sengekappen. På gulvet ligger faktisk en hvite baderomsmatte Ramskär fra Ikea som gir ekstra lys i rommet og er behagelig å gå på. Soverommet ble lyst og fint i sommer fornyet med gjenbruk ble det nostalgisk og romantisk stemning. 


klem

5 kommentarer:

 1. Så koselig og fint soverom :) Jeg så også på det teppet fra IKEA, men syntes kanskje det ble litt mye på gjesterommet, med to sengetepper og 7 puter... :P

  SvarSlett
 2. å det så ordentlig koselig ut ;)

  SvarSlett
 3. Stilig... kjempe koselig!
  Ha en knall fin kveld
  klem

  SvarSlett
 4. Ja rosa är ljuvligt. Men har det hellre på kläder än i inredningen hemma ;)

  kram Caroline

  SvarSlett
 5. Herlig blogg du har:) Her var det masse inspirasjon å hente. Håper du legger deg til som følger hos meg:) Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online