Blogglistenhits

torsdag 23. august 2012

Kjøkkenbenken

Kjøkkenet er vel den delen av huset hvor jeg er mest:-) Som glad tedrikker, blir det ofte at vannkokeren settes på:-) Eller vanlig matlaging... Her ser du en mugge fra Ikea som er fylt opp med tresleiver, en supersøt kopp med nostalgiske roser modell Rose Confetti fra Royal Albert er fylt opp med smøreskjeer i tre. Helt bak står skjerebrett i tre fra min bestemor og hvitt porselensbrett fra Kremmerhuset. En god mix av nytt og gammelt. Gjenbruk er morsomt, og det å bruke det jeg har på kjøkkenet på flere måter og fornye litt her skaper litt forandring og ekstra ny energi i hverdagen! Og koster ingen ting!:-) Hvordan er din kjøkkenbenk?


klem

3 kommentarer:

 1. Min kjøkkenbenk er en miks av gammelt og nytt, funksjonell og jeg trives der. Har ikke bilder for hånden, men takk for titten innom benken din. Den ser ut til å kunne gi en fin ro :)
  Klem ~

  SvarSlett
 2. Her er også kjøkkenet favorittrommet. Selv om vi har åpen løsning, er det denne kroken vi trekkes til allemann. Jeg liker å ha minst mulig stående fremme, og er opptatt at det som syntes skal være funksjonellt og lage sjel til rommet :) Helt enig med deg at nytt og gammelt sammen er en hærlig kombinasjon. Hos meg står en gammel krydderhylle og trekasse på hedersplassen. Titt gjerne innom bloggen under fanen Beppehuset om du vil :)

  SvarSlett
 3. Koselig med slike nostalgiske kjøkkenredskaper. Vi har bestilt nytt Ikea kjøkken i dag, så er snart helt uten kjøkken en periode ,-)
  Ønsker deg en fin kveld, og kommende helg!
  Klem T

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online