Blogglistenhits

fredag 24. august 2012

Himlagott


Jeg elsker te og en av mine favoritter er teen Himlagott fra den kjente svenske teprodusenten KOBBS. Denne teen smaker helt himmelsk og er laget av sort med smak av blant annet appelsinblomst og fersken. Les mer om det store utvalget av nydelige teer her. Teposen har en engel som blikkfang og dette er virkelige englete! I den supersøte tekoppen Rose Confetti gir teen ekstra romantisk stemning. Den søte teholderen med rød kule på enden kommer fra Kremmerhuset. En hvit porselensbrett fra Kremmerhuset blir brukt til mye hos meg, og nå er den ekstra fat for min tekopp og havrekjeks med tranebær:-) Bak ser du søte rosa kakebokser fra Nille som skal fylles opp med havrekjeks i forskjellige smaker:-) Men jeg må nok vente litt, da minstejenta tok alle tre kakeboksene og sa at de passet jo mye bedre på rommet hennes enn på kjøkkenet! Jeg får vel snike de ned igjen når det nærmer seg jul:-) Ønsker alle som er innom en super fredag!

klem

5 kommentarer:

 1. MMMM den liker eg også!

  Søtt bilde!

  Ønsker deg god helg! Klem,

  SvarSlett
 2. Med dette innlegget fikk du meg tilbake til studietiden.
  Da hadde jeg bokser, bokser og enda flere bokser til te, til kaker og til alt annet små pjukk.... gode minner :)

  Ha en glad fredag og helg, kjære du !
  Jeg skal på salg av barneklær i dag og i morgen på Home and cottage bloggtreff

  SvarSlett
 3. Teen er min favoritt også, og tror det er mest pga de søte posene [ SMILER ]. Supersøte bokser du har fått, og skjønner godt at den minste ville ha de på rommet! Gjorde selv et kupp på Nille i går. De hadde fått inn såper, som ligner på såpedispenserene fra Compagnie De Provence, bare at de kostet 39,- isteden for 189,- [ LYKKE ]
  God helg til deg og dine! Beppe

  SvarSlett
 4. Det ser veldig delikat ut :-) jeg har aldri drukket denne tetypen her, men ser nok ut til at den må prøves ut ja :-) Stor klem til deg og god helg!

  SvarSlett
 5. Mmmmm te er super godt, kanskje jeg må på jakt etter denne :)
  Ha en fin Lørdag!
  Klem fra solveig!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online