Blogglistenhits

fredag 3. august 2012

DIY-Dekkstol


Klassisk amerikansk dekkstol har lenge vært på min ønskeliste! Jeg har vært på jakt på finn.no , men slike stoler blir sjelden lagt ut der:-) Nå kom jeg over denne trehvite dekkstolen fra JULA som selges trehvit som vist på bildet. Det er et lite mini DIY - prosjekt, stolen selges som gjør det selv pakke. Prisen nå er kun kr 249,- pr stol! Så nå er jeg klar for DIY-Dekkstol prosjekt. Jeg har en liten terrasse, så disse stolene passer perfekt hos meg. De er jo også perfekte på en hytte, enten du har hytte på fjellet og beiser den brun/setter den inn med benarolje for fin og varm glød eller maler den hvit for en hytte ved sjøen. JULA har også skammel som passer til for kun kr 149,-.


Vil du ha en ferdig malt hvit dekkstol med skammel til supersnill pris, har faktisk Biltema også en slik stol til kun kr 999,-. De har litt ulik form, men er du glad i å male, er kanskje mitt forslag å sette sammen og male selv den trehvite varianten fra JULA helt ok? Ønsker alle som er innom en super fredag:-)

klem

4 kommentarer:

 1. Heisan, ja disse stolene er lekre.Har selv denne fra Hjula som jeg har malt hvit. gjorde dette i fjor, og den holder seg så fin atte.
  Er jo billig og grei:-)
  Ønsker deg en fin fredag, her skinner sola og planen er en båt tur etter jobb:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin ! synd at de ikke har utsalg her i nærheten av Bergen.

  Ønsker deg en fiiin helg
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Så smart! Da kan den jo males før den settes sammen.

  SvarSlett
 4. Så stilig, og til en super pris1 Håper de har flere igjen når jeg er tilbake fra ferie.
  Ha en fin dag!
  Klem T

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online