Blogglistenhits

onsdag 28. september 2011

Gutterommet/Gjesterommet

Her ser du bildet av gutterommet som har fått litt høstfornyelser. Med en gutt på 21 år som studerer og er mye på tur med arkitektskolen, er det koselig å lage litt fornyelser på rommet hans som også fungerer som gjesterom.

Nå er det kampanje med 50% på sengesett hos Kid. Jeg falt pladask for dette rutete sengesettet i flanell i fargene hvitt og grått. Det er farger som passer perfekt på et gutterom som har detaljer i sort. Sengesettet finnes også i brunt og hvitt. På gulvet ligger grått saueskinn fra Ikea, på senga ser du sengeteppene også fra Ikea og den grå ullputen kommer fra Princess. Som praktisk nattbord fungerer en sort stol. Her er en leselampe fra Ikea, rammer i drivved fra Nille, lykt fra Himmelrommet og hvit mugge fra Ikea. Jeg lar meg inspirere fra bøker, blader og internett og interiørbutikker og synes det er morsomt å gå på jakt i de rimelige butikkene for å finne detaljer jeg liker. Her på gutterommet ble rimelige detaljer satt sammen til en enkel og harmonisk innredning som passer studenten som er svak for design fra Gant.

klem

3 kommentarer:

 1. Du er så flink..rommet så veldig flott ut,å det å bruke en stol som nattbord var lurt..
  :)

  ha en flott dag
  klem fra Lill

  SvarSlett
 2. Ser veldig fint og tøft ut!! Jeg kan dessverre ikke bruke flanellsengetøy, får veldig kløe i øynene og tett nese:-(. Dumt, for på vinteren er det jo så deilig...
  klem♥

  SvarSlett
 3. Så fint sengesett. Det skal jeg gå innom å se om de har i morgen her også.

  Takk for besøket hos meg. jeg skal forsøke med slipemaskinen også. Har en masse dører som jeg skal fjerne maling på.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online