Blogglistenhits

torsdag 5. mai 2011

Vakker sinkkrukke

Jeg er svak for sink fordi det gir den landlige stilen jeg liker så godt den rette feeling. Her ser du bildet av en søt sinkkrukke i kombinasjon med hvitt. Den kommer fra Plantasjen og fra designserien Floria og finnes i 2 størrelser. Her ser du den minste. Jeg har fylt krukken med hengepelargonia i rosa og rødt samt en eføy. Det blir en vakker kombinasjon når de henger over kanten. En søt sinkbøtte fra en blomsterbutikk er fylt opp med frodig blå lobelia, en annen sinkbøtte fylt opp med rimelige prestekrager fra Ikea denne uken. Nå lyser det sommer på terrassen. Er på jakt etter en rimelig og søt hammok, men vil gjerne ha en som har en snill sum og gjerne brukt. Takknemlig for tips!

Klem

6 kommentarer:

 1. Helt enig, zink og vakre blomster,det et landliv for meg også;o) Ønsker deg noen flotte maidager! Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Jippi, gjett hva som ankom hjememt i går! Min nye coloric armatur. :):):):)

  SvarSlett
 3. Sink og blomster er veldig flott sammen. Det minner meg faktisk om ting fra barndommen. Før helgen fikk melkespannet mitt (sink) blomst oppi og det henger så fint til pynt på altanen.

  Klem

  SvarSlett
 4. Flotte kontraster, zink og vakre blomster.

  Kjempefint!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 5. Hei Siv!
  Så koselig med blomster og sinkkrukke! Håper du har det bra. Jeg har mistet både mobil, kamera, alle kort og mye annet i et bilinnbrudd. Derfor er jeg nokså utilgjengelig i fall du har forsøkt å kontakte meg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Hei. Oppdaget akkurat den fine bloggen din :) Det er så fint med blomster i hvitt og sink. Men hvor har du fått tak i den fine vannekanna?

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online