Blogglistenhits

onsdag 30. mars 2011

Romantisk stue

Jeg er en romantisk person og er svak for alt som har motiv av roser og blomster, samt nostalgiske interiørdetaljer og gamle hus. Duse farger i pastelltoner er nydelig om sommeren. Her ser du bilde av en romantisk stue med hvit sofa fylt opp med forskjellige hvite puter og en pute med rosemotiv. I vinduet er 2 sett gardiner, ett par hvite og et par med rosemotiv. Et morsomt blikkfang i rommet. Bordet er et gammel bord eller en gammel skammel. Alt er helt slik jeg kunne tenke meg. Men med småbarn i huset, får jeg vente litt med hvit sofa. Men den søte puta med rosemotiv til kun 99,- hadde også passet perfekt ute på terrassen. Dette bildet kommer fra sommerkolleksjonen til HM Home til snille priser. Den er nå ført opp på min sommerønskeliste sammen med sengesett i samme design.

Klem

2 kommentarer:

  1. Det er herlig å være en romantiker:) Om man ikke får det som man vil med en gang, så kan man jo drømme så lenge:)) Hvit sofa er lekkert:) Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Hei Siv! Så romantisk og sommerlig med blomstrete gardiner, puter og duker! Det gir meg en god følelse av lengsel og jeg kjenner jeg får lyst til å friske opp litt både her og der.
    Solskinnsklem fra Marit

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online