Blogglistenhits

lørdag 6. juli 2024

Yogadag på Finnskogen 7. september!


Velkommen til Yogadag på Finnskogen lørdag 7. september! Yoga med fokus på jording samt balanse og foredrag «I balanse med riktig mat, farger og yoga«.
Sted: Homsjøvegen 917, 2218 Lundersæter
Dato: 07.09.2024 Tid: kl. 11-14
Arrangører: Yogalærer Nina Tenåsen, www.visuellyoga.no og ernæringsfysiolog Siv Henningstad, www.lunderseter.blogspot.com
Påmelding: siv.henningstad@sivshus.com
Pris: kr 550,- til vips 47392774 og merk med navn. Ta med egen yogamatte. https://www.facebook.com/events/1044099337313045
Velkommen til å finne roen i Finnskogen ved den vakre sjøen Homsjøen ❤Yoga med Nina Tenåsen der alle kan delta, både du som ikke har gjort noe yoga før, og du som er glad i å utøve yoga. Dagen starter med yoga der det legges vekt på pust, jording og balanse. Vi avslutter med en kort avspenning (savasana). Så fortsetter ernæringsfysiolog Siv Henningstad med sitt foredrag I balanse med riktig mat, farger og yoga. Dagen avsluttes med hjemmelaget gulrotsuppe med ingefær, nystekte rundstykker og te.


Nina Tenåsen er yogalærer, og er i sitt andre år i YTT300 yogalærerutdanning ved Oslo Yoga. Hun har hatt yoga i sitt liv siden 2019 – les mer om Nina her!Siv Henningstad er blant annet ernæringsfysiolog og birøkter, og har skrevet flere bøker – blant annet «I balanse med riktig mat, farger og yoga» - les mer om Siv her!
Velkommen til å finne roen i Finnskogen ved den vakre sjøen Homsjøen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online