Blogglistenhits

søndag 27. november 2022

Julegavetips - Kalender 2023



Advent er tid for å planlegge julegaver. Kanskje en kalender for 2023 med bilder fra magiske Finnskogen er noe for deg? Jeg sitter i styret i en forening som er opptatt av å ta vare på en liten plass i Finnskogen som heter Valeluna. Denne foreningen heter Valeluna Venneforening. De har nå fått laget sin første årskalender for 2023! En vakker kalender i A4 format som kan henges på veggen. Her finner du flotte bilder fra plassen Valeluna ved den idylliske sjøen Homsjøen i Finnskogen. Målet med å lage og selge denne kalenderen er å styrke venneforeningens arbeid med å ta vare på plassen. Prisen er kr 200,- eks frakt. For bestilling av årets julegave, ta kontakt her.




Valeluna Venneforening har til formål å vekke interesse og skape forståelse og arbeide for å utbre kjennskap til vår kulturarv og verne kulturminner av alle slag på plassen Valeluna i Lundersæter i Kongsvinger kommune.



Har du lyst til å støtte foreningen med et medlemskap, koster det kr 100,- Vips til Vipsnummer ovenfor og husk å skrive ditt navn i meldingen. Fortsatt god førjulstid!

klem 



1 kommentar:

 

blogger templates | Make Money Online