Blogglistenhits

fredag 24. juni 2022

ARVEN - Om arv og arveoppgjør




NY bok er utgitt om de viktige temaene arv, arveoppgjør, uskiftet bo, fremtidsfullmakt og testamente med tittelen;  ARVEN - om arv og arveoppgjør. Boken ARVEN - Om arv og arveoppgjør er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med flere advokater som har arv og familierett som sitt fagfelt. Boken handler om ulike sider ved det å forholde seg til sin egen arv, enten det gjelder arv fra din egen familie eller din egen arv til dine barn. For mange vil gamle og nye forhold med mine og dine og felles barn gi utfordringer i forhold til hvem som har rett til å arve hva. Boken gir tips til hvordan velge riktig advokat. Kanskje Webjuristene er noe for deg som vil spare penger?

Boken ARVEN gir blant annet tips til hvordan unngå arvestrid som kan skape splid i en familie. Har får du gode råd om blant annet uskifte bo, fremtidsfullmakt og hva som bør være med i et testamente. Arv er et vanskelig tema i de fleste familier. Boken ARVEN er laget for å bidra til mer åpenhet rundt tema arv, fremtidsfullmakt og testamente for å sikre seg selv best mulig, enten du er samboer, gift eller singel. 

Boken ARVEN - Om arv og arveoppgjør fåes i din nærmeste bokhandel, bibliotek eller på nett hos Bokkilden. Takknemlig for tips til bøker om tema arv og testamente. 

Sommerhilsen


1 kommentar:

  1. Et veldig viktig tema. Alle bør tenke på dette, for alle skal dø en gang, og det er veldig synd hvis familien blir splittet i etterkant.

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online