Blogglistenhits

fredag 17. desember 2021

Rettshjelpsforsikringen - dekning til rettshjelp



Rettshjelpsforsikring for privatpersoner

Mange opplever at de betaler mere enn nok for sine forsikringer. Det er derfor viktig å kjenne til fordelene du har i dine forsikringer når det er litt krevende tider.

Har du havnet i en konflikt med andre privatpersoner, ditt borettslag/sameie eller næringsdrivende, ved kjøp av bolig, håndverkertjenester, nabokrangler og kjøp av bil mm. ?

For de aller fleste økonomiske tvister du står i som privatperson. Du har dekning for utgifter til rettshjelp og teknisk sakkyndig under en av dine forsikringsavtaler.

Rettshjelpsdekningen finnes under følgende forsikringsavtaler:

Hus/villa/hytte
Borettslag/sameie
Innbo
Kjøretøy
Båt
Fagforening
Reise

Rettshjelpsdekningen gjelder normalt kostnader oppad begrenset til kr. 100.000,-, med fratrekk av fast egenandel på 4000,-. I tillegg kommer egenandel på 20 % av de påløpte kostnadene til advokathjelp eller annen rettshjelp. Noen selskap begrenser dekningen til din økonomiske interesse i saken

Arveoppgjør, skilsmissesaker, barnefordeling, samværsrett, yrke/erverv/arbeidsrettslige tvister, straffesaker og klage på offentlige forvaltningsvedtak dekkes normalt ikke av rettshjelsdekningen.

Mange saker vil kunne løse seg gjennom din rettshjelpsdekning og via advokattjenester når du trenger det!  Trenger du hjelp for å søke rettshjelpsdekning hos ditt forsikringsselskap, ta gjerne kontakt med advokat Ragnar Wiik. Han har lang erfaring innen kontraktsrett og forbrukerrett. Han har bistått mange forbrukere gjennom årene og har også lang fartstid innen media som Norges første forbrukeradvokat og på tv program som God Morgen Norge og TV2 hjelper deg. Har du spørsål rundt rettshjelpsdekningen, ta gjerne kontakt med han her.

Juleklem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online