Blogglistenhits

onsdag 3. februar 2021

Ferietips 2021 - besøk vakre Tamsøya i Finnmark!


Nå er tid for å planlegge sommerferien 2021! Kanskje en drømmeferie i Nord er noe for deg? Hva med en tur til vakre Tamsøya i Porsangerfjorden i Finnmark. Her kan du opplev unik og magisk natur med klippeformasjoner, fargerike blomster, himmelske multer, måkeskrik og vind i håret. Her kan du oppleve pusterom fra sivilisasjonen og få et minne for livet!







Tamsøya er drevet Anne og OIaf. De tilbyr naturopplevelser som fjæratur fra hytte til hytte, multetur, ribtur, kurs og seminar samt romantisk overnatting i venorgamme (villmarkskamping for 2). Anne er også den som tryller frem hjembakst i ulike varianter til glede for sine gjester. Les mer om det flotte stedet her og på deres FB side her og på instagram her. Takknemlig for tips til Norgesferie!

klem


2 kommentarer:

  1. Dette høres flott ut!
    I 2019 bilte vi fra Oslo til Vesterålen. En kjempefin tur. Overnattet der det passet, men i Myre i Vesterålen hadde vi bestilt rom for tre netter. Opplevde midnattsolen, fjelltur og båttur. Tilbake reiste vi over Senja og Andøya, og videre gjennom Sverige. Kjempetur. Anbefales! Alt er lagt ut på bloggen min. Tror det ble 14 innlegg. Hilsen Tove/fargeneforteller

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online