Blogglistenhits

mandag 11. mai 2020

Vinn biesmykke - Redd en bie!


Bi med i konkurranse på bloggen Bidronning.blogspot.com og vinn vakkert biesmykke fra Espeland AS som står bak en nydelig smykkeserie med biemotiv. Fra hvert solgte smykke  gir de kr 50,- til Norges Birøkterlag! Konkurransen finner du her hos Bidronning.blogspot.comFrist er 1. juli! Legg en bie i kommentarfeltet og du er med i trekningen av et vakkert biesmykke fra Espeland.

Mange viktige kulturplanter og viltvoksende planter er helt avhengig av insektpollinering for å sette frø og frukt. Redusert pollinering gir nedsatt avling. Honningbiene er viktige for vår matproduksjon. Pollinering vil si at pollinerende innsekter som honningbier og humler samler pollen og nektar som føde, samtidig bestøver de blomstene de besøker.  Det vil si de flyr fra blomst til blomst og henter pollen og nektar. I denne prosessen henger det med pollen og nektar fra hver blomst som faller av ved neste blomst. Slik vil ulike planter kunne forplante seg ene og alene takket være honningbiene og humlenes oppgave for å finne mat.

klem

1 kommentar:

  1. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online