Blogglistenhits

torsdag 5. februar 2009

Vintage-klokke på kjøkkenet

Ja, jeg lot meg inspirere fra dere og her ser dere min nye vintage veggklokke på kjøkkenet. Den er egentlig litt stor, men er ellers perfekt. Jeg liker at den mangler sort kant, da virker den mindre dominerende på veggen. Denne klokken passer egentlig i alle rom. En vakker vintageklokke til en ok sum. Fant klokken på den norske nettshopsiden www.creme.no/ til kr 450,-. Ellers har også www.claesohlson.no, www.parcourrier.se og www.cosas.se lekre veggur.

11 kommentarer:

 1. hei :) eg ventar på mi og no :) :) :)
  Klem Marny :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin!! Takk for tips :o)

  SvarSlett
 3. Hehe, spørs om det blir så fint når det er ferdig. Var ikke så veldig vanskelig egentlig. Men jeg har vært så dum å få forskjellige størrelser på lappene, så da blir det litt mer styr. Bare å prøve :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin klokke du har kjøpt ;O)

  SvarSlett
 5. Så fint at du liker klokken, jeg har maken selv og elsker den:) Den tok seg så fint ut hos deg; kjempefin farge på veggen.
  Ha en finf kveld:)
  Ragnhild

  SvarSlett
 6. Kjempe lekker...sånn klokken vil jeg ha ååå:O)

  SvarSlett
 7. Nydelig klokke :)
  Jeg har akkurat maken ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 8. Fin klokke - jeg har akkurat fikset en gammel ringe klokke som ser ut som den er laget av en kakeboks. Den ble fin - urverket var ikke mulig å repararere så vi måtte sette inn et batteridrevet urverk - men nå tikker og går den igjen. Artig med gamle klokker!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online