Blogglistenhits

fredag 28. juni 2013

PINK


Endelig kom litt varme tilbake! Det er bare så godt å gå ut av døren og bli møtt av en lun sommervind i dag.  Det gjelder å nyte dagen når den er der, det er helt klart. Her ser du bilde av en nydelig sofa som kunne passet perfekt hos meg. Tenk å bli møtt av den lekre rosafargen hver dag? Minstejenta hadde helt klart sagt Jiippii!  Jeg likte også bokhyllene bak, den kule kurven, puten og det røffe bordet! Alt på bildet kommer fra min favorittbutikk på nett Impressionen. Les mer om den lekre rosa sofaen her.,  God fredag!

klem

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å høre, Siv! Det var på tide at godværet kom til Norge nå. Jeg har nesten litt dårlig samvittighet med 36 varme på dagtid og 29 på nattestid.:)) Ikke akkurat noe å blogge hjem om når regnet siler ned hos dere, hvis du skjønner. Håper finværet holder til vi kommer hjem for da skal jeg sette igang med forskjellige malerarbeider både innendørs og utendørs. Klem fra Elin:)

    SvarSlett
  2. Ja denne rosa-nyansen er lekker. Går litt mot magenta. Nydelig er det!.
    Vi har faktisk rosa sofa hos oss, og har vært veldig fornøyd med det. Og sammen med annet tilbehør er inntrykket slett ikke feminint.
    Vel - nå er gråværet tilbake. Vi får trøste oss med farger! Klem fra Tove.

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online