Blogglistenhits

mandag 18. juni 2012

Rødt og hvitt


Jeg er svak for fargen rødt brukt som blikkfang i et rom. Jeg synes fargen rødt gir meg ekstra glad energi. Det er jo fargen for lidenskap:-) Dette kruset fra Green Gate passer hele året som fargerikt blikkfang. I dag koser jeg meg med en kopp kjærlighetste fra Pukka og melon mens regnet fosser ned her på Romerike! Nå tror jeg alle blomster og busker har fått sin dose vann for en god stund... Det hvite porselensfatet kommer fra Kremmerhuset til snill sum, hampserviettringen kommer fra Skeidar fra deres sommersalg nylig og en rutete stoff serviett kommer også fra samme sted.  Gamle duker er også fine å klippe opp i passer firkanter og bruke som stoffserviett til et bord uten duk. Det har jeg gjort med en annen duk og tatt opp fargen på duken i blomster og lys, det ble super gjengbruk og et personlig bord!

klem

3 kommentarer:

 1. Kjempefint det settet fra Green Gate :-) Ser veldig koselig ut hos deg. Godt å ha det litt hyggelig inne når det fine sommerværet lar vente på seg!
  Kos deg videre denne litt regnfulle mandagen :-)

  Klemmer fra Mariann

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Rødt er nydelig;) Jeg har noen slike små blikkfang rundt omkring;) Rød GG mugge i det åpne skapet på kjøkkenet. En rød pute sammens med alle de sarte i slagbenken.
  Jeg har vannet blomster i dag. Nå har slusene åpnet seg her og regnet bøtter ned!!!
  Det må da snart bli annet vær!!
  Vi håper;)))

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online