Blogglistenhits

søndag 17. juni 2012

Hvitt nostalgisk bord


Jeg er på jakt etter et gammelt skatoll som jeg kan bruke som arbeidsbord. Dagens løsning er et gammelt bord, men det mangler smarte løsninger for oppbevaring. Jeg falt for dette vakre bildet som viser et nostalgisk bord med skuff og dreide ben. Den sorte designstolen ble et spennende blikkfang i rommet! Det inspirerende bildet fant jeg hos Impressionen. De er en spennende nettbutikk som selger alt fra møbler til klær!  Jeg likte også godt det rolige og fine gulvmatten i naturlige beige og bruntone. Det ble vakkert til det gamle tregulvet og de hvite møblene.  Jeg synes gjenbruk er morsomt og er takknemlig for tips til bruktbutikker som har gamle bord eller skatoll. Ønsker alle som er innom en solrik søndag! 


klem

3 kommentarer:

 1. Likte bordet du har bilde av her veldig godt! Og utrolig stilig med stolen til. Teppet gjorde seg veldig fint der! Butikken du har linket til har veeeeldig mye fint! Fikk lyst på mye der selv :-)
  I nettbutikken vår har vi for øyeblikket et bord med skuff for salg http://www.villavanilla.no/categories/with-age--signs , men det er kanskje ikke helt dette du er ute etter?

  Ønsker deg en fortsatt deilig søndag!

  Klemmer fra Mariann

  SvarSlett
 2. Hei, Takk for koselig hilsen og tips! klem Siv

  SvarSlett
 3. Åh.. før et hærlig lite bord :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online