Blogglistenhits

tirsdag 11. januar 2011

Nostalgisk sminkespeil

Jeg er på jakt etter et nostalgisk og vakkert sminkespeil. Jeg falt pladask for dette søte speilet. Det har målene 26x21x13 cm. Det har en gammel stil som hadde passet perfekt hos meg. Dette søte speilet finnes hos nettbutikken Impressionen. Er det noen der ute som har sett et slikt speil på en norsk nettside? Er takknemlig for tips.

Vinterklem

8 kommentarer:

 1. De speilene er nydelige. Vet ikke om noen norske nettbutikker, men det er mange danske nettbutikker som har det. Søk evt. på navnet på speilet i google, kansje det dukker opp noen nettbutikker da!?
  Lykke til.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. vet at man kan få kjøpt litt større variant på grunerløkka i oslo mellom markveien og torvaldmeyersgate, ved kittis sushi.

  SvarSlett
 3. Hei. Har du sjekket Lisbeth Dahl sin katalog da? Kan jo hende at du finner noe liknende der.

  Anya

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Satt tilfeldigvis på finn.no. og da fant jeg et lignende speil for bare 100kr.Tenkte på deg med en gang. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26201969 En i Bergen som selger det, men koster jo ikke mye å få det tilsendt:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Det var dumt. Jeg skal no gi deg en lyd om det dukker opp flere slike speil jeg:0).
  Ha en flott dag.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 6. Jeg kan godt forstå at du falt for det speilet, for det var virkelig flott. Har dessverre ingen peiling på hvor du kan få tak i noe slikt.

  Blir du med på min give away?

  Klem

  SvarSlett
 7. MeMini har et lignende fra Lisbeth Dahl til 269 :) http://meminishop.no/

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online