Blogglistenhits

onsdag 14. juli 2010

Inspirasjon til opp-pussing

I sommer har jeg planlagt å pusse opp en hylle og et bord. Hyllen er en eldre og vakker syrebeiset hylle som skal bli hvit selvfølgelig! Hyllen har fine detaljer og bordet er i enkel design og skal også bli hvitt. Det blir morsomt å se disse to møblene sammen. Så fort jeg er i gang, skal jeg legge ut bilder. Jeg er som interiørkonsulent medlem av Informasjonskontoret for farge og interiør- IFI. De har også mye spennende for alle som ikke er medlemmer. Dette bladet Inspirasjon er et flott blad du kan hente i din nærmeste fargehandel eller byggevarekjede eller bestille fra dere innholdsrike nettside IFI.no Her legger de jevnlig ut informasjon om farge og interiør. Et kreativt og inspirerende nettsted for alle oss som elsker farger og interiør. Her finner du råd om å legge gulv, maleteknikker, fargevalg inne og ute, før- og etter artikler, slik gjør du det artikler og mye mer...

Sommerklem

5 kommentarer:

 1. Heihei :))

  Det bladet leser jeg alltid!! Mange flotte tips der ja ♥

  Ha en riktig fin sommer du oxså :))))

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Til min manns store fortvilelse er jeg også fast leser av Inspirasjon. ;-) Finner alltid mye der jeg har lyst til å gjøre, og da blir det mye mas på Hubby.

  Ha en flott sommer!

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg lyst til å pusse opp både det ene og andre møbelet. Litt inspirasjon og maling kan gjøre susen. Takk for godt tips!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Ja der er masse gode tips. Jeg er ikke så flink til å få ting gjort da.
  Klem

  SvarSlett
 5. Har dessverre ikke vært klar over bladet, men gjett om jeg skal inn å kikke.

  Tusen takk for tipset.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online