Blogglistenhits

tirsdag 29. desember 2009

Vinterstemning

I dag har det vært helt utrolig nydelig vintervær med lyseblå vinterhimmel og sol - en drømmedag - bortsett fra at det var veldig kaldt hos meg. Jeg tror det har vært rundt 15 minus i hele dag. Så dagen har gått til litt shopping. Jeg var heldig og fant en kort rød kjole på salg og et rødt Hello Kitty skjørt til minstejenta. Nå er vi to like til nyttårsaften som vi skal feire hjemme. Gleder meg til kuldegradene krymper litt, slik at jeg kan ta med minstejenta ut og leke i snøen!

Nyttårsklem


6 kommentarer:

 1. Så flott vinterbilde du har i dag! Var selv ute i kulda i dag, hadde det nesten like kaldt som hos deg. Flere vinterbilder kommer etter hvert...;)

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)

  SvarSlett
 2. Innom og helsar på i kulden, og ynskjer saman med dykk at det må verta bittelitt varmare. Då går det i det minste an å nyta vintervèret ;)
  Siri

  SvarSlett
 3. Så flott bilde..stakkitt er så vakkert!!
  Se inn hos meg..der finner du flere steminingsbilder fra den flotte vinteren;)
  De beste ønsker for de neste romjulsdagene;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen Siv.

  Det var et vakkert vinterbilde. Det er så nydelig med sol, på ny hvit snø. Selv om jeg lengter meg "syk" etter sommeren, så blir jeg helt "bergtatt" av et så vakkert syn. I dag er også en sånn dag her. Det ligger over 40 cm. med snø, og sola skinner. Men.. det er ca 20 kalde.

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 5. Vakkert vakkert vintervær!! Har sendt de to eldste og mann ut på skitur,mens jeg skal sette igang med pinnekjøttdamping! Ønsker deg og dine en herlig nyttårsfeiring og et godt 2010!!
  klem fra Anette

  SvarSlett
 6. Her har det også en helt otrolig flott dag. kald og klar!.
  Ønsker deg et Godt Nytt år

  Hilsen en navn søster

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online