Blogglistenhits

mandag 14. desember 2009

Nostalgisk julepynt

Jeg liker å pynte til jul. Jeg fyller sinkkrukker med granbar og kvister og henger opp noe jeg har laget selv eller finner noe som passer min stil. Dette søte hjertet ropte på meg hos Kid og til en super snill sum kr 15,- ble hjertet med hjem med en gang. Jeg byttet ut en tynn plasttråd og erstattet med en tråd av hamp. Nå henger det vakre rustikke sinkhjertet på en solbærgren på kjøkkenbordet. Det vakre hjertet er laget av sink og malt i gamle farger og har en nydelig snøkrystall midt i hjertet. Ellers er jo dette hjertet morsomt å kopiere selv ved at man lager et hjerte av stiv kartong eller skjærer ut et hjerte i finér og maler det samme mønster eller laget ditt eget mønster. Har du forslag til personlig julepynt, send meg gjerne en hilsen med bilde!

Juleklem

7 kommentarer:

 1. Nostalgisk julepynt er nydelig! Skjønt hjerte du har funnet. Og ofte er det bare små grep som skal til for å få den rette "looken".

  Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 2. veldig søt pynt...
  klem og fin adventstid videre...

  magny

  SvarSlett
 3. Å,for et koselige hjertet, Siv:)
  Enkelt!!
  ha en fin mandagskveld!
  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Det var et koselig hjerte. Jeg går nok heller motsatt vei når det gjelder pynting, og reduserer ;) Men det er fint å se hvordan andre pynter! Det er alltid stil over det du viser fram :)

  SvarSlett
 5. Så koselig hjerte!! Er mye man kan lage selv som blir fint:)

  SvarSlett
 6. Hei Siv :o)
  så koselig at du ville være med i jule giveawayen min :) hjerte var aldeles nydelig og for en fin pris, det liker jeg ;) Koselig her inne hos deg... Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Koselig hjerte...får ikke nok av hjerter:)
  Takk for hyggelig hilsen hos meg...
  klemmer

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online