Blogglistenhits

lørdag 18. april 2009

Spring Bell

Spring Bell er navnet på denne nye og vakre stauden med de nydelige lyseblå klokkene. Den tilhører Campanula familien som finnes i flere vakre farger. Spring Bell er også en staude og kan plantes ut i bed eller krukker. Jeg var på loppemarked i går og fant denne søte hvite kassen til kun kr 10,- Under står det etikett fra Ib Laursen, det var et morsomt kupp. Med plastposer rundt blomstene håper at de vil trives i denne hvite kassen en stund før jeg planter de ut til en krukke. De lyseblå klokkene minner meg om den vakre villblomsten blåklokke. Lyseblått er nydelige blikkfang på terrassen og i hagen. Ellers gjorde jeg et kupp på COOP sist uke ved kjøp av en flott paviljon i stål til kun 1790,- Hos Plantasjen koster en lignende variant 2990,-. Bilder av den kommer snart. Jeg merker pollen i år og må vente med å gå å nyte hagen til kvelden kommer eller tidlig om morgenen. Har noen gode tips mot pollen, send meg gjerne noen ord...

7 kommentarer:

 1. å det var søtt!! eg kjøpte meg faktisk ein lignande kasse hos lobelia på salg nettopp, og jammen ska eg ikkje herme etter deg å kjøpe 2 slike blomster å ha i den :) takk for tipset :)

  håpe du har ein fin søndag. eg er på jobb, men skal heim å nyte finværet med ein piknik etterpå :)

  Klem :)

  SvarSlett
 2. ang pollen... :) eg fekk pollenallergi for 2 år sida, i år begynte eg med antihistamin tbl forrige mnd og håpe det vil lindre plagene!!
  andre råd veit eg ikkje...viss du får nåken må du formidle dei til meg :)
  ellers brukar eg augedråpar når det står på som verst og har fått resept på nasespray.
  men det er lurt å vaske hender, ansikt og hår ofte for å få pollenet vekk derfrå.
  skikkele plagsomt er det!!

  lykke til med pollensesongen, husk: du er ikkje åleine :)

  SvarSlett
 3. Hei Siv!!
  Ja, du har virkelig gjort et "kupp" Denne kurven fra IB Laursen kjøpte jeg til jul. Den kostet da kr.129.- Koselig å se den med "blåklokke "blomster oppi:) Huff,allergi og pollen er skikkelig plagsom i finværet om våren!!2 ungdommer her i huset sliter med det samme som deg!!!
  Kos deg så godt du kan, og ha en fin søndag!
  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Så søt,både blomst og kasse!Og for et kupp da,plantasjen kan jommen være dyr til tider..ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Nydelige blomster!
  Nei jeg har desverre ingen gode tips mot pollen!
  Er super allergisk selv!
  Ingen medisiner virker godt nok på meg..;O(

  Klemz

  SvarSlett
 6. Nydelig blomst og kurv!
  Dumt at du er plaget med pollen... du får flyte nordover, her har det snødd i hele dag... null polen ennå så lenge(noen fordeler må vi jo få ha)
  Ha ei flott uke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 7. Nydelig blomst. Takk for inspirerende innlegg. Tips mot pollen? Har du forsøkt helsekost. I det siste har jeg fått mer tro på det etter at 3 i vår familie (mann, datter og meg) prøvde 3 ulike produkter. Alle hjalp.

  Klem ingunn

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online