Blogglistenhits

tirsdag 26. januar 2016

Vinn design bestikket JULIE DARK ROSÈ


Velkommen til ny konkurranse! I januar og februar kan du kanskje vinne dette vakre og elegante designbestikket JULIE DARK ROSÈ fra Hardanger Bestikk. Designbestikket er laget av den kjente designeren Per Finne. Design bestikket er laget i beste stålkvalitet og "coatet"  i en vakker mørk rosèfarge. Gaven består av 24-delers sett verdi kr 4800,-! Les mer om vakre bestikk på deres nettside her  og på FB her. Alle som legger ut 1 kommentar er med i trekningen av 1 lodd. Legger du ut 1 link på din blogg eller har en lik fra før får du 2 lodd og legger du deg til som følger får du 3 lodd. Legg gjerne igjen tips om konkurranser! Lykke til!

klem

16 kommentarer:

 1. Nydeleg bestikk. Eg blir med, og eg er følgar.

  SvarSlett
 2. Vakkert bestikk. Skulle gjerne vunnet det,og gitt til barnebarn som nå har kjøpt leilighet.
  Jeg ligger inne som følger, og det står på min blogg, så dette går bra. Hilsen fra Tove

  SvarSlett
 3. Dette vakre og elegante designbestikket JULIE DARK ROSÈ fra Hardanger Bestikk skulle jeg ønsket jeg vant <3 Da kan jeg pynte mitt middagsbord med flotte bestikk.

  SvarSlett
 4. Nydelig bestikk som jeg gjerne vinner!
  Er følger fra før.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Saa vakkert. Trenger akkurat nyt bestikk. Foelger deg allerede.

  SvarSlett
 6. Prøver lykken jeg :) Kommentar og følger deg på google nettverk og via epost så da blir det 2 lodd på meg :)

  Mvh Monika (nika_nor@hotmail.com)

  SvarSlett
 7. Her prøver jeg ett lodd. Ett realt Hardangerbestikk hadde virkelig kledt den fine gården min som jeg akkurat har kjøpt. Slik ståa er nå er det blanding mellom IKEA bestikk så arvet jeg 3 sølvgafler og spiseskjeer. Så ett lodd på gårdsbruket, fordi det fortjener bestikk som skinner.

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Ja jeg har så smått begynt å blogge igjen - kjekt å være tilbake her igjen. Det blir nok ikke blogginnlegg som før, da mat, mage og helsen ikke er like bra hver dag... 😀 Jeg vil gjerne være med å vinne dette flotte bestikket, det hadde vært utrolig gøy - og kanskje motivasjonen kommer mer også med et slikt flott bestikk til matbilder... Jeg er følger så da blir det vel 5 lodd på meg 👍🏻 Ha en fortsatt fin kveld, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Ja takk, jeg vil svært gjerne vinne det flotte bestikket. Så gøy...dette blir spennende.

  SvarSlett
 10. For et nydelig bestikk! Dette er et av de vakreste bestikk jeg har sett. Om ikke det vakreste..

  Jeg vil gjerne vinne, og tar 1 lodd:)
  Vårt bestikk består av deler av gamle besikkserier, så det meste er umake. Et nytt bestikk står absolutt på ønkelisten, men er nå utenfor mulighetens rekker, med bilreparasjoner, dyrlegereginger og huslån..

  SvarSlett
 11. Vakkert bestikk!
  Skulle bare innom for å ønske deg fine februardager! Klem fra Gry :)

  SvarSlett
 12. Dette var meget pent! Jeg er same fra indre Finnmark. Bor mye i gjeterhytter og lavvo under reinflytting og ved kysten. Der er det ikke all verdens stell. Ville gjerne gitt dette til min bedre halvdel, så vi hadde noe fint på fast bopæl. Det fortjener hun;-)

  xmh96 (alfa) start.no

  SvarSlett
 13. For en fantastisk premie! Jeg føler det bare som et privilegium å få være med på en slik konkurranse, selv om jeg nesten sikkert ikke vinner:-)

  Jeg er ikke på facebook, så jeg er ikke følger i den forstand, men har tittet innom bloggen din i mange år fordi den er koselig og fordi jeg selv opprinnelig er fra Romerike.

  Ønsker deg fine marsdager!

  1blaaelefant krøllalfa gmail.com

  SvarSlett
 14. Very interesting tips shared by you. I really like to read your blogs as they contain very important and informative content. I appreciate your efforts. Cheers.

  SvarSlett
 15. I like your approach on the topic. Your article is as interesting as your previous writings. Keep up the good work, thanks a lot.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online