Blogglistenhits

søndag 11. november 2012

Søndagsplaner


Søndag er dagen for små turer, men i dag er det så grått og vått ute, at det blir innedag og bakedag med minstejenta. Vi får i dag besøk av momo og hun har gluten- og laktoseintoleranse, så nå har jeg klikket meg rundt på nett og funnet en oppskrift jeg skal prøve ut i dag. Det blir cockies med appelsin og mandler:-) med glutenfritt mel. De høres veldig gode ut. Oppskriften på småkaker med appelsin og mandler finner du her. Jeg skal prøve å tilsette litt ingefær så blir det litt førjulssmak og ekstra god duft:-) Dagens bilde er min start på dagen i dag! Nypresset sitron i nykokt vann er bare helt himmelsk! Det dufter godt og smaker så friskt! En av mine favoritt drikker. Den hvite porselensbrettet fra Kremmerhuset er daglig i bruk og det samme er den gamle sitruspresseren i glass. Sitruspresseren i glass er funn fra loppis:-) Gjenbruk er morsomt! Nå fronter jo mange kjendiser som blant annet Jenny Skavland gjenbruk på klær og det er virkelig utrolig hva hun får til! Jeg er på jakt etter gamle ting til kjøkkenet, glass og porselen med sjel gir meg morsomme blikkfang!  Hva er du på jakt etter akkurat nå?

klem

3 kommentarer:

 1. Det er så viktig å få i seg vitaminer på denne tiden av året. Og i sitroner er det masser av C-vitamin.
  Vet du at C-vitamin ikke lagres i kroppen,og at vi derfor trenger stadig påfyll? Og kroppen bruker C-vitamin i nesten alle sine prosesser.
  Du vet sikkert dette, Siv, men kanskje vet ikke alle dine lesere det?!
  Enig med deg - i dag er det innedag. Jeg skal holde foredrag om farger på Gjør din bolig bedre-messen i Drammen kl. 13.00, så snart må jeg reise.
  En god og trivelig inne-søndag ønskes deg av Tove.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Nydelig vær her i dag,
  Vi skrur litt møbler sammen, alltid gøy det ,
  Ha. En fin søndag.
  Klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Flott bilde.
  Ja sitron og kokt vann er nydelig, jeg liker også å ha i litt honning. Her har det også vært innedag, vi har koset oss med rester fra gårsdagens festligheter :)

  Ha en flott søndags kveld.

  Klem fra meg

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online