Blogglistenhits

fredag 23. november 2012

DIY-julepynt tips


Jeg falt for denne vakre julepynten laget av naturhvite perlemorsknapper og ståltråd. Diameter er 8 cm. Dette er jo en superfin julegave å lage selv. Slik gjør du det: Ståltråd finnes hos Panduro eller Biltema eller Claes Ohlson. Perlemorsknapper har du kanskje liggende eller så finnes det hos Panduro eller i din nærmeste stoff butikk. Fest perlemorsknappene med ståltråd på ståltråden og form en ring. Finn frem ny ståltrådbit og fest perlemorsknapper på 2 deler og fest de fast i ringen og vips har du laget din egen peace anheng:-)  Det vakre peace anhenget fant jeg hos Ellos til kun kr 79,-. Det passer like godt på juletreet som på en julepakke for å lage en personlig hilsen. Takknemlig for tips til å lage julepynt selv som passer å lage sammen med minstejenta som er en 8-åring:-) God fredag til deg som er innom:-)

klem 

3 kommentarer:

 1. Denne var utrolig kul :) Selvom peace merker mest sannsynlig ikke kommer inn i mitt interiør så er jo ideen super, kan jo lage stjerner, hjerter eller rundinger istede. Sikkert morsomt om man bruker litt forskjellige knapper også :)

  Ha en strålende helg. Klem

  SvarSlett
 2. Koselig å lage julepynt med barna. Det har jeg også gjort i alle år.
  Nå er de tenåringer og kan hjelpe både med pynt og baking. Kjempegøy!
  Et tips til dere kan være å tre perler på en ståltråd. Den kan dere siden forme som et hjerte, en stjerne eller en sirkel. Heng gjerne en liten prisme i midten.
  Perlene kan være av tre, glass, eller fargede - etter hva slags stil man liker.
  Superenkelt, og fin å gi bort som gave.
  Et annet tips er å lage "islykter".
  En eggehvite helles oppi et tomt glass. Rist litt og tøm resten ut. Ha i litt sukker og rist. Sett den på hodet og la den tørke. En eggehvite rekker til mange glass...
  Julehilsen fra Marit

  SvarSlett
 3. Hei Siv :)
  Utrolig stilig og skjønn ღ
  Takk for tips, og så ønsker
  jeg deg deg en fortsatt fin
  helg :) Klem fra Mette

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online