Blogglistenhits

tirsdag 7. september 2010

Vakker brødboks

Jeg er på jakt etter en ny brødboks og falt for denne lekre brødboksen som er designet av Nigella Lawson. Hun har lager både nydelig mat og morsom design på kjøkkenutstyr. Denne lekre brødboksen i fargen creme finnes også i sort. Den har plass til flere brød samt at lokket kan bruks som fjøl. Supersmart ikke sant? Denne brødboksen er herved ført opp på min ønskeliste. Brødboksen og mye annet smart fra Nigella Lawson kan du finne på den fine nettsiden Trend-in. De fører også merkene Paul Bocuse, Jamie Oliver mm. Er takknemlig for gode tips til nettsteder som selger kjøkkenutstyr i nostalgisk stil...

Høstklem

7 kommentarer:

 1. Heisann!!Enig med deg at denne brødboksen var utrolig fin og ikke minst praktisk.Liker å se på kokke programmene hennes,hun er liksom litt annerledes,ikke så tradisjonell som mange andre!!Ha en fin onsdag!Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Hei! Ja,hun har absolutt mye stilig den damen der! Og skikkelig fin brødboks....står på min ønskeliste og!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Jeg har hatt den i creme-farget i noen år nå, og er kjempefornøyd. Praktisk at lokket kan tas av, snues og brukes som skjærefjøl. Anbefales!!! :)

  SvarSlett
 4. Hun har så delikate ting - håper en slik finner veien hjem til deg :))
  Ønsker deg vidunderlige høstdager!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 5. Brødboksen er både flott og praktisk, men jeg må nok innrømme at så langt fungerer den ene skuffen på kjøkkenet aldeles utmerket.

  Skjærefjøler i to forskjellige størrelser kjøpte jeg på Ikea for mange år siden.

  Det som står veldig høyt på min ønskeliste er en flott madonnafigur. Har du noen kunnskap jeg kan benytte meg av?

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 6. Kjempefin brødboks det der!
  Selv har jeg en jeg fant på loppemarked for ca et år siden. Er bare SÅ avhengig av brødboks, for jeg takler ikke smuler i skuffen :)

  Klem linda

  SvarSlett
 7. den fåes også i lyseblå, veldig fin.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online