Blogglistenhits

onsdag 22. september 2010

Riktig pris?

Jeg er svak for håndstrikkede produkter og liker veldig godt disse søte hjemmestrikkede klutene. Jeg har en venninne som lager dette og hun lurer veldig på hva kan man ta for 1 klut inklusiv 1 oppvaskkost? Håndstrikkede produkter er ofte dyrere enn maskinstrikket. Disse søte oppvaskklutene er håndstrikket i ren bomull. Er kr 100,- pr sett en ok pris eller for dyrt? Klutene finnes i fargene rødt, blått, grønt, turkis, gult og lilla. Vi er takknemlig for tilbakemeldinger. Disse søte klutene kan du få kjøpt i kafeen ved Firkløverhuset og på julemarkedet på Bogstad gård den 28. november.

Høstklem

10 kommentarer:

 1. Håndarbeid verdsettes nok for lite..
  Jeg er usikker på hva man kan ta betalt og ville nok personlig reflektert mere over det hvis oppvaskkosten var i tre (tror man får billige fra søstrene grene). Synes det harmonerer bedre med de flotte klutene!

  Nyt kvelden!

  Tove

  SvarSlett
 2. kjempeidè det der altså! Jeg tror nok poenget med å lage slike ting er å få solgt, sant? Så.... om man ønsker å ta 100,- for en slik "sak" så bør vel oppvaskkosten være av tre.... som her nevnt.... det blir liksom litt... ja... vet ikke men hihi... tror det ville vært bedre i alle fall. Ellers så tror jeg at jeg ville ha kjøpt et sånt sett om det lå til 75 kroner, uten å tenke så mye... men til 100 tror jeg jeg ville strikket selv :)

  Ideen er dog fantastisk! :) Og en flott julegave!

  SvarSlett
 3. Synes nok en hundrelapp var litt drøyt, ja. Men det er vanskelig å sette en pris på slike ting. Uansett vil man jo få en elendig timebetaling for arbeidet som ligger bak.

  SvarSlett
 4. Vanskelig med prisen, men med en kost i tre, tror jeg folk betaler kr. 100,- i plast...dessverre...

  SvarSlett
 5. Dette med priser er ofte veldig vanskelig, men jeg må dessverre si at jeg synes kr. 100,- var i drøyeste laget.

  Det er klart at håndlagede ting har en spesiell verdi, og arbeidspenger er det vel umulig å beregne. For meg blir spørsmålet bl.a. hvor mye garn som brukes. Jeg har selv strikket slike kluter og får ihvertfall to av et nøste bomullsgarn som koster ca. kr. 16,- på Europris.

  Selv lager jeg jo smykker, og tar stort sett ikke mer i betaling enn det materialet koster. Her vil det helt klart være forskjellige meninger, men vi som har en spesiell hobby er vel først og fremst glad for at noen virkelig ønsker å kjøpe produktene. For meg er det av stor betydning at jeg får inn penger som er nok til å fornye perlelageret.

  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg tenkte også raskt at det burde være med oppvaskkost i tre. 100 kr hadde vært for dyrt for meg.

  SvarSlett
 7. Jeg tror også 100 kroner ville vært for dyrt for meg. 65 kroner hadde vært midt i blinken:-)

  SvarSlett
 8. jeg er usikker. Kjøpte garn i går for å strikke klut, og endte opp med pris på 65,- . Så 35 kromer på jobben er vel ikke for mye forlangt- tenker jeg.

  SvarSlett
 9. Ville nok valgt en kost av tre. Ikke pga prisen men det harmonerer bedre.
  Da ville 100.- vært en fornuftig pris.
  Jeg strikker selv , og har inntrykk av at folk vil ha det strikket nesten " gratis"
  Da får de gjøre det selv!

  god helg:)

  SvarSlett
 10. Jeg henger meg på de som mener det passer bedre med kost i tre. Prisen fol er villig til å betale er ofte ikke i samsvar med hva materiale + det man burde ta for selve arbeidet. Foreslår 90,- for klut og trekost, litt psykologi spiller jo også inn. ☺

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online