Blogglistenhits

lørdag 15. mai 2010

Hvit kopp fylt med bringebær

Jeg er svak for kaker og dessert enten det er fest eller ei. Jeg liker å avslutte et måltid med noe søtt, gjerne friske bær eller tørkede fruktbiter. Jeg synes det er morsomt å servere dessert i kopper. Fyll gjerne koppene med bringebær og vaniljekrem, en rask og lett dessert som både store og små liker. Bruk eventuelt ferdig vaniljekrem og legg lagvis bringebær og krem og pynt med bringebær og sitronmelisse på toppen. Falt for dette bildet som kommer fra Tilbords som viser det lekre hvite serviset James Martin til hyggelige priser. Les mer om det store utvalget av søte kopper og krus på deres nettside her. Jeg er på jakt etter hvite krus til en kafe. Er takknemlig for tips hvis noen der ute har sett søte krus i nostalgisk design til en snill pris!

Klem

5 kommentarer:

 1. Nam, det så ut som en dessert for meg :)
  Er ikke så glad i bare søtt, men veldig glad i frukt og bær :)

  God natt!
  Klem Hege

  SvarSlett
 2. For et herlig tips! Kan skjønne det blir godt!
  Kopper og krus er finfint å servere i - det blir så koselig!!
  For et maibord du har - 17. mai hos deg er bare vakkert!!
  Ha en strålende fin søndag og 17. mai!!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 3. Hei,
  har du vert innom kremmerhuset i det siste? Vist du er på jakt etter søte krus i nostalgisk design til en snill pris, bør du ta ein tur innom kremmerhuset. Dei har ein kampanje på eit kjempefint kaffiservise til 69 kroner kuverten, som er veldig søtt og sommerslig. Fant ikkje bilde på nettet, men det er verdt å ta turen innom :)

  SvarSlett
 4. Dette går under betegnelsen farlige fristelser.

  Det er sikkert velsmakende til tusen.

  Ha en fin 17.mai

  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg har navnet på en leverandør vi benytter på jobb, som selger ulike rimelige krus. Siden det er til en kafe, kan du sikkert handle derfra. Om du er interessert i å sjekke det ut nærmere, kan jeg gi deg navn og kontaktperson! Håper dere har hatt en hyggelig feiring i dag. :-)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online